PUBG Yüksek FPS Ile Donma Ve Kasma Yapmadan Nasıl Oynanır

PUBG Oyununu Donma Ve Kasma sıkıntı Yaşamadan Yüksek FPS ile Oynama


PUBG Yüksek FPS ile Daha Rahat Oyun

PUBG oyunu oynuyorsak ilk isteğimiz oynadığımız ekran mobil ve ya bilgisayarda donma ve kasma olmadan rahat bir şekilde oynamaktır.Fakat herkesin elinde son model süper makineler yok.Herkes elindeki cihaz neyse onunla işini görmeye çalışıyor.
Oyun esnasında kasma ve donma yapması,Grafiklerin net olmaması,bulanıklık gibi sıkıntılar oyuncuyu oyundan soğutan belli başlı etmenlerdir.Peki PUBG yi grafik ayarlarını düzenleyerek nasıl daha kaliteli ve oynarken zevk alınabilecek bir oyun haline getirebiliriz??


PUBG yi daha güzel ve kaliteli oynayabilmek için bazı komutlar girmemiz gerekiyor.Bu komutlar sayesinde oyunumuzdaki görseller netleşecek ve daha seri bir oyun oynama fırsatı yakalayacağız.

İŞLEME BAŞLAYALIM

Oyun kapalı durumdayken Steam kütüphane içinden PUBG yi seçerek sağ tıklıyoruz ve Özelliklere geliyoruz.


Daha sonra Genel Seçenekler e girip oradan aşağıdaki görselde göründüğü gibi Başlatma Seçeneklerini Ayarla butonuna tıklıyoruz.


Önümüze açılan komut penceresinde aşağıda verdiğim kodu yapıştırıp tamam diyoruz.
-malloc=system -USEALLAVAILABLECORES -high

Bu komut sayesinde windows oyunu optimize ederek açacak ve kullandığınız cihazın işlemcisi en fazla PUBG için yer ayıracak.Bu sayede oyun daha hızlı ve görseller daha net olmuş olacak.

2.FPS ARTTIRMA İŞLEMİ

Diyorsanız ki ben bu işlerden anlamam ve ya uğraşamam daha kolay bir yolu da var.Driver Booster programını birçoğunuz biliyorsunuzdur.Driver güncelleme programı ama orada birde oyun hızlandırma bölümü bulunmaktadır.


Yukarıdaki görselde görüldüğü üzere  butonuna tıkladığınızda bilgisayarınızdaki gereksiz bütün arka plan çalışanlarını durdurup işlemcinizin gücünü sizin daha rahat oyun oynamanız için harcamasını sağlar.Driver Booster indir

Birde bilgisayarınızdaki driverleri özellikle ekran kartı ,Ana kart gibi önemli driverleri güncellemeniz gerekli.Güncel olmayan driverler istediğiniz performansı vermez.

Ve tabi ki de kaliteli oyun zevki icin saglam ozelliklere sahip bir bilgisayar.Bu ise merak sariyorsaniz paraya kiymaniz gerekli.

Orta ozellikli bir bilgisayari ise harddisk yerine ssd kullanarak eskisinden daha hizli yapmak mumkun.Kaliteli bir ssd hiz ve performans bakimindan farki size hissettirecektir.
PUBG Yüksek FPS Ile Donma Ve Kasma Yapmadan Nasıl Oynanır PUBG Yüksek FPS Ile Donma Ve Kasma Yapmadan Nasıl Oynanır Reviewed by Anonim.TR on Şubat 13, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok