Şubat 2020 Turkcell Bedava İnternet Paketleri

Şubat 2020 Turkcell Bedava İnternet Paketleri

Şubat 2020 Turkcell bedava internet paketleri kampanyaları ile yeni kampanyalarına ilave olarak eski kampanyalarını güncellerken, kampanyalar faturalı ve hazır kart kullanıcıları için kullanıma hazır durumdadır. Kampanyalar ve detayları hakkında bilgi almak için yazımızın devamınızı okumanızı tavsiye ederiz.

Turkcell 3 GB Bedava İnternet Paketi

Şubat 2020 Turkcell bedava internet paketleri arasında olan ve Turkcell hat sahiplerine yönelik düzenlenmiş kampanya ile 3 GB bedava internet paketi kazanabilirsiniz. Bunun için Turkcell tarafından sunulmuş olan Paycell kart ile alışveriş yapmanız gerekmektedir ki kartı hiç kullanmasanız bile hazır kartınız için ücretsiz olarak 1 GB internet yükleyebilirsiniz. Bunun için Paycell kartınıza yükleme yaptıktan sonra 3 kez aynı işlemi tekrar etmeniz durumunda 3 GB Turkcell bedava internet paketi hattınıza yüklenecektir.


Turkcell Genç Bedava 1 GB İnternet

Kampanyanın adından da anlaşılacağı gibi gençler için hazırlanmış Şubat 2020 Turkcell bedava internet paketleri kampanyaları arasında olan GNÇ’lilere özel 1 GB internet kampanyası ile basit bir şekilde internet kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılım için BİP uygulaması üzerinden ‘’Keşfet’’ bölümüne gelerek ‘’GNÇ’’ kanalına girdikten sonra ‘’GNÇ1GB’’ yazmanız sonucunda hattınıza 1 GB bedava internet paketi yüklenecektir

Turkcell Bip Uygulaması İle 1 GB Bedava İnternet

Şubat 2020 Turkcell bedava internet paketleri olarak sunulan paketlerden birisi de BİP uygulamasından gelmektedir. Üstelik faturalı ya da hazır kart kullanıcısı olmanız fark etmeksizin 1 ay boyunca kullanabileceğiniz 1 GB bedava internet hattınıza yüklenecektir. Yapmanız gereken ise çok basit, BİP uygulamasını Play Store ya da App Store üzerinden cihazınıza indirmektir. Kayıt işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra 1 GB Turkcell bedava internet hattınıza yüklenecektir.

Turkcell Bip Messenger’a Davet İle 1 GB Bedava İnternet

Eğer BİP Messenger kullanıcısı iseniz Şubat 2020 Turkcell bedava internet paketleri arasında olan arkadaşını davet et kampanyası ile BİP Messenger’a arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi davet etmeniz üzerine onlar tarafından BİP Messenger’ın kullanılmaya başlanması ie birlikte size 1 GB Turkcell bedava internet paketi yüklenecektir.

Turkcell Dergilik Uygulaması İle 1 GB İnternet

Turkcell uygulamaları arasında olan ‘’Dergilik’’ uygulaması ile yerli ve yabancı yüzlerce dergi ile gazeteye hemen ulaşabilir mutfaktan modaya, spordan yaşama birçok konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Şubat 2020 Turkcell bedava internet paketleri arasında olan ve ‘’Dergilik’’ uygulamasını indiren abonelere haftalık kullanımları için sunulan 1 GB internet hatlarına tanımlanacaktır. ‘’Dergilik’’ uygulamasını da iOS App Store ya da Google Play Store üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz. İndirdikten sonra kayıt olmanız gerektiğini unutmayınız.


GNÇ Turkcell Çatlat ile Bedava İnternet

Turkcell genç abonelerini de Şubat 2020 Turkcell bedava internet paketleri içerisinde unutmazken, tümüyle yenilenmiş Turkcell GNÇ Mobil uygulaması ile bedava internet kazanmalarını sağlamaktadır. Bunun için öncelikle Turkcell GNÇ Mobil uygulamasının sanal mağazalar üzerinden indirilmesi gerekmektedir. Daha sonra ‘’ÇATLAT’’ bölümüne giriş yaparak seçtikleri haftanın iki günü hediye internet paketlerini alabilirler. Uygulama tümüyle ücretsiz bir uygulama olup, faturanıza ya da TL’lerinize bir yansıması söz konusu olmayacaktır.

Turkcell Toplantıdayım 1 GB Bedava İnternet

Turkcell servisleri içerisinde olan ‘’Turkcell Toplantıdayım’’ uygulamasına 6 TL karşılığında abone olunması durumunda Şubat 2020 Turkcell bedava internet paketleri arasında olan 1 GB bedava internet hediye edilecektir. Aboneliğin her yenilenmesi durumunda haftalık kullanım için 1 GB bedava internet paketi de yenilenmekte olup, istenildiği zamanda abonelik iptal edilebilmektedir. ‘’Turkcell Toplantıdayım’’ servisine abone olmak için ‘’TOPLANTI’’ yazıldıktan sonra 2200’a SMS göndermeniz gerekmektedir. Şayet aboneliği iptal etmek isterseniz de ‘’IPTAL TOPLANTI’’ yazıp 2222’ye SMS göndermeniz yeterli olacaktır. Gönderilen SMS’ler ücretsizdir.

Turkcell UpCall Bedava İnternet Hediyesi

Daha önceden Turkcell UpCall aboneliğiniz yoksa ‘’UpCall’’ servisine abone olarak Şubat 2020 Turkcell bedava internet paketleri arasında olan 1 GB bedava internet paketi kazanabilirsiniz. Servis sayesinde sizi arayan numaraları rehberinizde kayıtlı olmasa bile hat sahibinin adını öğrenebilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. ‘’UpCall’’ uygulamasını IOS ya da Android mağazaları üzerinden ücretsiz olarak indirebilir ve kurduktan sonra abone olmak için ‘’UPCALL’’ yazıp 2200’a ücretsiz olarak mesaj atabilirsiniz
Şubat 2020 Turkcell Bedava İnternet Paketleri Şubat 2020 Turkcell Bedava İnternet Paketleri Reviewed by TuğçeDeniz.TR on Şubat 07, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok