F-Secure SAFE, 6 Aylık Ücretsiz Güvenlik Paketi

F-Secure SAFE, 6 Aylık Ücretsiz Güvenlik Paketi

F-Secure SAFE 2019 , temiz bir arayüze sahip çekici ve etkili bir güvenlik paketidir. Kötü amaçlı yazılım önleme açısından bu internet güvenlik paketi, AV-Comparatives testlerinde% 99,7 puan almıştır.
F-secure SAFE paketi, Windows cihazlarına, Mac'lere, Android ve iOS cihazlarına koruma sağlar , internet güvenlik paketi sizi virüslerden, truva atlarından ve fidye yazılımlarından korur.
SAFE ayrıca çevrimiçi bankacılık bağlantınızı güvence altına alır. Çocuklar için internet kullanımı için sınır koyabilirsiniz. Siz ve aileniz hem masaüstü hem de mobil cihazlarda güvenle gezinebilirsiniz.
F-Secure SAFE'nin arayüzü, giriş sekmesinde sadece iki düğme, biri tarama başlatmak, diğeri de ilgili seçenekleri yapılandırmak için çekici ve basittir.
Bir sonraki sekme, yönetimi, buluta yönlendiren eski ebeveyn kontrol modülüne yapılan bir güncelleme olan Aile Kuralları'dır, böylece bir web portalından web'de gezinme kısıtlamalarını ve zaman sınırlarını yapılandırabilirsiniz.
Diğer önemli özellik ise F-Secure'un isteğe bağlı olarak indirilebilen şifre yöneticisidir.
SAFE ayrıca, uygulamaları başlatırken ve internette gezinirken, memnuniyetsiz bir şekilde kapalı kalır. AV-Comparatives çok hızlı puan verdi.

Temel Özellikler:

1.VIRUS KORUMA
Cihazlarınızı kişisel bilgilerinizi çalmaya çalışan virüslerden, zararlı yazılımlardan ve casus yazılımlardan koruyun.
2.BROBING VE BANKACILIK KORUMASI
Banka bilgilerinizi ve şifrelerinizi bilgisayar korsanlarına karşı güvende tutarken çevrimiçi alışveriş yapın ve banka olun.
3. AİLE KORUMASI
Tüm ailenizi koruyun, çocuklarınızın ekran üzerinde kalmalarını ve sınırlarını belirlemelerini istemediğiniz web sitelerini engelleyin.
4. ŞİFRELERİNİ HATIRLATIR
Benzersiz şifreler oluşturan ve daha hızlı ve daha kolay oturum açmak için otomatik doldurmayı * kullanan F-Secure KEY Premium içerir.
5. YARALANMA KORUMA
IOS veya Android cihazınızı uzaktan bulmanızı, kilitlemenizi ve silmenizi sağlar (kaybolursa tüm fotoğraflarınızı ve iletişim bilgilerinizi silerek).
6.APP TARAYICI
Android mobil cihazınızdaki veya tabletinizdeki tüm uygulamaları tarar ve hangi uygulamaların gizliliğinizi işgal ettiğini bilmenizi sağlar.

F-Secure SAFE 2019 6 Ay için ÜCRETSİZDİR:

Yeni Promo:
Bu promosyon için bir VPN'e ihtiyacınız var, bu nedenle krom tarayıcınıza hola eklentisini yükleyin .
Chrome tarayıcınızdaki bu tanıtım sayfasını ziyaret edin , ' Kayıt tamamlanamadı ' mesajı göreceksiniz .
Krom adres çubuğunda, hola'yı tıklayın ve ülkeyi 'İngiltere'ye ayarlayın, daha sonra promosyon sayfasını yeniden yükleyin.
Bir hesap oluşturmak ve hesabınızı onaylamak için formu doldurun.
F-Secure hesabınıza giriş yapın, 'Cihaz ekle' sekmesine tıklayın.
Aygıt türünü seçin: masaüstü (Windows veya Mac), Tablet (Android veya iPad), Telefon (Android, iOS, Windows Phone).
Örneğin, ' Windows' seçeneğini seçerseniz , yükleyicinin indirme bağlantısını almak için posta kimliğinizi belirtin.
Çevrimiçi yükleyiciyi indirin ve yükleme işlemini tamamlamak için çalıştırın.
Android'i seçerseniz , uygulamayı SMS yoluyla veya SMS yoluyla indirmek için bir bağlantı sunar.
 Şimdi £ 79.99 değerinde (5 cihaz) 12 ay boyunca F-Secure SAFE üyeliği ücretsiz alabilirsiniz.
Bu promosyon İngiltere - IP adresini gerektirir , bu nedenle bir VPN kullanın   ve IP adresini veya VPN sunucusunu Büyük Britanya veya İngiltere'ye ayarlayın.
Bu promosyon sayfasına gidin , bir hesap oluşturun ve hesabınıza giriş yapın.
Bu promosyon 5 cihazı destekler, böylece Android, iOS, Mac ve Windows cihazlarınızdaki güvenlik paketini kullanabilir, hatta arkadaşlarınızın cihazlarına koruma ekleyebilirsiniz.
Not : Ürünü indirip etkinleştirene kadar gerçek IP adresinizi kullanmayın, aksi takdirde yalnızca bir aylık abonelik sağlar.
F-Secure SAFE, 6 Aylık Ücretsiz Güvenlik Paketi F-Secure SAFE, 6 Aylık Ücretsiz Güvenlik Paketi Reviewed by Anonim.TR on Ağustos 03, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok