PCde pubg mobile nasıl oynanır





PC'de pubg mobile nasıl oynanır


PlayerUnknown's Battlegrounds, Güney Koreli video oyun şirketi Bluehole'un yan kuruluşu PUBG Corporation tarafından geliştirilen ve yayınlanan çevrimiçi çok oyunculu bir savaş royale oyunudur. PUBG, Brendan'ın “PlayerUnknown” Greene tarafından diğer oyunlar için 2000 Japon filmi Battle Royale'den esinlenerek yaratılan ve Greene'nin yaratıcı yönetimi altında bağımsız bir oyuna genişleyen önceki modlarına dayanıyor  Bu oyunda 100'e kadar oyuncu bir adaya paraşütle geliyor ve ekipman ve silahların kendilerini öldürmekten kaçınırken diğerlerini öldürmesi için temizliyor. Zamanla oyun haritasındaki mevcut güvenli alan boyut olarak azalır ve hayatta kalan oyuncuları karşılaşmaları zorlamak için daha sıkı alanlara yönlendirir. Son oyuncu veya takım ayakta turu kazanır.



PUBG ilk olarak Mart 2017’de Steam’in erken erişim beta programı aracılığıyla Microsoft Windows’a, Aralık 2017’de de tam sürümüyle yayımlandı. PUBG, aynı ay aynı Xbox Oyun Önizleme programı ile Xbox One için Microsoft Studios tarafından yayımlandı ve Eylül 2018. PlayStation 4 için bir limana ek olarak 2018'de iOS ve Android için ücretsiz bir mobil sürüm piyasaya sürüldü. PUBG, tüm zamanların en çok satan ve en çok oynanan video oyunlarından biridir. Haziran 2018'de dünya genelinde elli milyon kopya, mobil versiyon dahil toplamda 400 milyondan fazla oyuncu.

PC'de pubg mobile nasıl oynanır


PC için pubg mobile indirmek için buraya tıklayın.

Sonra onu yükleyin ve oynayın.

Android ve iOS için pubg mobile indirmek için şu bağlantıları tıklayın:

  • Android için  :
  1. Google Play'den buraya tıklayarak indirebilirsiniz. 
  2. Pubg mobile apk programını tıklayarak indirebilirsiniz. 

Android gerektirir  : 4.2 ve üstü
  • İOS için  : Eğer Apple Store'dan pubg cep indirebilirsiniz  burada tıklama
Tag: mobil pubg, mobil pc yayınlamak, mobil emülatör yayınlamak, PC'de mobil yayınlamak için nasıl oynanır, mobil yayınlamak için mobil yayınlamak, mobil yayın yapmak
Paylaşmak önemsemektir!
PCde pubg mobile nasıl oynanır PCde pubg mobile nasıl oynanır Reviewed by Anonim.TR on Şubat 12, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok